Fennica.Net


Mediakortti

Vuokrataan Savu -mökki, Ylläs, Äkäslompolo
http://www.vuokramokki.fi/savu  Lyhyesti
Aiheet   Lomamökit ja maatilamajoitus  
Sijainti   Kolari, Lappi  
Yhteisö   Yksityishenkilö


  Kuvaus 
Vuokrataan Savu, 2009 valmistunut laadukas ja tilava 123 m2 mökki 8 (+2) hengelle kaikilla mukavuuksilla Ylläksellä, Äkäslompolossa hotelli Ylläskaltion lähellä. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Et välttämättä tarvitse autoa. Kolme erillistä makuuhuonetta.
Lisätietoja varustuksesta, pohjakuvat, hinnasto, varaustilanne ja valokuvia myös Savun kotisivuilla sekä Ylläksen sivuilla, kannattaa katsoa: www.vuokramokki.fi/savu
www.yllas.fi/yritykset/savu
Alakerrassa tilava tupa ja täydellisesti varustettu keittiö, 2 x mh (erilliset sängyt), 2 x wc, sauna, pesuhuone ja kodinhoitohuone. Parvella 1 x mh (parisänky), 2 erillistä sänkyä, wc sekä runsaasti oleskelutilaa. Yhteensä 8 mukavaa nukkumapaikkaa (+2 varapatjaa). Sopii isommallekin ryhmälle tai vaikka kahdelle perheelle. Lapsivarustus: syöttötuoli, potta, matkasänky, lasten pöytä ja kaksi tuolia, portaiden ylä- ja alapäässä lapsiportit. Pulkka ja potkukelkka.
Alakerrassa 79 m2, yläkerrassa 45 m2 (lattiapinta-ala). Kuisti 16 m2 etelän ja lännen suuntaan. Tunturinäkymät Ylläs- ja Kuertuntureille. Kuistilta käynti pieneen varastoon, jota voi käyttää suksihuoltoon. Voiteluteline ja -rauta. Lumikengät. Hiiligrilli ulkokäyttöön. 2 x autolämpöpaikka.
Loppusiivous ja takkapuut sisältyvät vuokrahintaan.

  Yhteystiedot

Juha Kuitunen

Puhelin 0408692312

Sähköposti
savu@vuokramokki.fi

Kotisivut
http://www.vuokramokki.fi/savu
  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Vuokrataan Savu -mökki, Ylläs, Äkäslompolo ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.