Fennica.NetMediakortti

Midas Equities
http://www.midasequities.fi/  Lyhyesti
Aiheet   Tilitoimistot, tal. asiantuntijapalvelut  
Sijainti  
Yhteisö   Yritys


  Kuvaus 
Midas Equities Oy on Helsingissä toimiva, riippumaton yritys- ja rahoitusjärjestelyihin ja varainhankinnan neuvonantoon keskittyvä yhtiö. Tarjoamme palveluitamme yrityksille, yksityisille sijoittajille, pääomasijoitusyhtiöille ja institutionaalisille sijoittajille.

Tarjoamme laajan valikoiman yrityksen omistajien ja johdon neuvonantopalveluita. Palvelumme kattavat muun muassa yritysmyynnit, yritysostot, sulautumisjärjestelyt, arvonmääritykset ja yritysjohdon strategisen neuvonannon. Neuvomme asiakkaitamme käyttöpääoma-, kasvu- ja yrityskaupparahoituksen järjestämisessä sekä investointi- ja projektirahoitushankkeissa. Toimimme projektinjohtajana ja taloudellisena neuvonantajana listautumisjärjestelyissä johtaviin eurooppalaisiin kasvuyhtiöpörsseihin Frankfurtissa ja Lontoossa.
  Haku palvelimelta

Google
Web www.midasequities.fi

  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Midas Equities ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista

  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.