Fennica.Net


Mediakortti

Liperi: Yritykset
Fennica.Net: Liperi: Yhteisöt ja Ihmiset: Yritykset

Pohjois-Karjala Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Automuseo Myllyn Vanhat Autot

Automuseossa on näytteillä yli 130 ajoneuvoa. Museo on auki kesäisin ja talviaikaan tilauksesta. Museon kokoelma on tiettävästi Suomen laajin yksityisen ylläpitämä näyttely.
Autot

CareCare Oy

CareCare valmistaa alihankintana kustannustehokkaita, hygieniaa parantavia, kertakäyttöisiä sekä potilassiirtoja helpottavia tuotteita sosiaali- ja terveysalalle.
Muut terveyspalvelut

Karjalainen

Paikallisuutiset

Kata-Electronics Oy

Kata-Electronics Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys, jonka toimialat liittyvät säteilyturvallisuuteen, väestönsuojeluun ja informaatioteknologiaan. Tuotteita ovat mm. säteilymittarit (valmistus ja tarkastus), pinta-ala-annosmittarit, kartta- ja paikkatietojärjestelmät (rekisteröidyt Kata-karttajärjestelmät), informaationäytöt (joissa näytetään... Jatkuu
Mittalaitteet

Lomakeskus Harila

Lomakeskus Harila tarjoaa mukavaa mökkimajoitusta sekä luonnon rauhaa.
Lomamökit ja maatilamajoitus

Mammas verkkokauppa

Mamalicious äitiys- ja imetysvaatteita edullisesti Mammas.fi verkkokaupassa. Valikoimassa löytyy myös äitiyshousut ja imetyspaidat. Tule ja tutustu äitiysvaatteidemme valikoimaan.
Naisille

Metsänpoika

Metsänpoika on metsästäjille ja metsästysseuroille tarkoitettu kartta- ja seurakirjanpidon ATK-ohjelma.
Tietokoneohjelmistojen myynti

WinSu, Kartta ja Mittaa ATK- ohjelmat

Liperissä tuotetut maa- ja metsätalouden ATK-ohjelmat lannoituksen suunnitteluun sekä metsätalouskarttojen piirtämiseen.
Maatalous   Pohjois-Karjala Koko maa Ylempään aiheeseen

  Tässä aiheessa

Yritykset löydät myös toimialan, kunnan ja maakunnan perusteella luokiteltuina Fennica.Net:in Aihe- ja Aluehakemistoista.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.