Fennica.NetMediakortti

Joensuu: Yritykset: Ki-Ma
Fennica.Net: Joensuu: Yhteisöt ja Ihmiset: Yritykset
Uudet   A C D E G H I J K L M N O P R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pohjois-Karjala Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ki-Ma
Kiihtelyksen ATK-palvelu/Electric Bream Ky

ATK-tukea Joensuun ja Vaara-Karjalan alueillaOlemme atk-tukipalveluita yksityishenkilöille tarjoava yritys. Toimialueemme käsittää Joensuun, Enon, Ilomantsin ja Kiteen väliset alueet.Yrityksille tarjoamme internet-sivujen kehitystä, -ylläpitoa ja -näkyvyyden parantamista verkossa.
Tietokoneiden huolto

Kuntokeskus BB-Gym

Joensuulaisen Kuntokeskus BB-Gymin verkkopalvelu. Verkkopalvelustamme löydät lisätietoa niin itse salista kuin sen palveluistakin.
Urheilu- ja liikuntakeskukset

Laatukarjala Oy

Tervetuloa sivuillemme! Laatukarjala Oy on luotettava kumppanisi rakennatpa uutta tai remontoitpa vanhaa. Teemme työmme luotettavasti ja ehdottomalla ammattitaidolla alusta loppuun.
Rakentaminen

Laukkalan Mökit

Mökkimajoitusta Pielisen rannalla Joensuussa. Vastakkaisella rannalla avautuu näkymä Kolin vaaroille. Tilaa myös ryhmille juhliin ja kokouksiin ylellisessä Villa Laukkalassa.
Lomamökit ja maatilamajoitus

Laulaja Leo Jeulonen

Tanssi ja viihdemusiikki. Musiikki- ja viihdepalvelu.
Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut

Leluputiikki - leikkiminen voi olla ekologista!

Leluputiikki - leluja ja lastentarvikkeita netistä!Lelujen ja lastentarvikkeiden verkkokauppa, jonka ideana on tarjota asiakkailleen erilaisia vaihtoehtoja. Tuotevalikoimassa on mm. paljon puuleluja, opettavaisia, kierrätysmateriaaleista valmistettuja sekä ekologisesti valmistettuja tuotteita, perinneleluja ja –pelejä sekä käsityönä tehtyjä tuotteita.... Jatkuu
Linkkejä lapsille

Lemmikkihoitola Tassuparkki Oy

Lemmikkihoitola 15km Joensuusta Kontiolahden Uurossa. 15 koirapaikkaa, kolme kissapaikkaa ja sijoituspaikat pienlemmikeiden häkeille. Tutustu www.lemmikkihoitola.com.
Koirat

Mainostoimisto Grafex

Mainostoimisto Grafex on graafisen ja uusmediaviestinnän integrointiin erikoistunut 14-vuotias toimisto Joensuussa. Suunnittelemme ja teemme myös e-oppimiseen ja -koulutukseen liittyviä on-line- ja off-line-sovelluksia.
Graafinen suunnittelu

Mainostoimisto Idealmainos Oy

Idealmainos ja uusmedia tuottaa asiakkailleen kokonaisvaltaista markkinointiviestintää. Osaamiskenttäämme kuuluu mm. graafinen suunnittelu, valokuvaus, konseptisuunnittelu ja tietokantapohjaiset verkkopalvelut. Lisää tietoa saat sivuiltamme.
Mainonta

Mammas äitiysvaatteita

Mammas verkkokauppa ja facebook sivut on jo parin päivän aikana saavuttanut useita tykkääjiä, tilauksia ja yhteydenottoja yhteistyöstä. Koko Mammas tiimi on hyvin iloinen siitä, että meidät on otettu lämmöllä vastaan, vaikka olemmekin uusi toimija. Tavoitteenamme on kehittyä ja kasvaa aivan alusta lähtien, ja tarjota paras asiakaspalvelu ja asiakaselämys... Jatkuu
Muoti, tyyli ja pukeutuminen

Matkailutila Sampo Pitkänen, Kontiolahti

Vuokrattavana kolme tasokasta hirsihuvilaa Pohjois-Karjalassa Joensuun lähellä Kontiolahdessa. Päätilalla myös aittamajoitusta kesäisin.
Lomamökit ja maatilamajoitus  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pohjois-Karjala Koko maa Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.