Fennica.Net


Mediakortti

Joensuu: Yritykset: La-Ol
Fennica.Net: Joensuu: Yhteisöt ja Ihmiset: Yritykset
Uudet   A C D E G I J K L M N O P R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pohjois-Karjala Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: La-Ol
Laukkalan Mökit

Mökkimajoitusta Pielisen rannalla Joensuussa. Vastakkaisella rannalla avautuu näkymä Kolin vaaroille. Tilaa myös ryhmille juhliin ja kokouksiin ylellisessä Villa Laukkalassa.
Lomamökit ja maatilamajoitus

Laulaja Leo Jeulonen

Tanssi ja viihdemusiikki. Musiikki- ja viihdepalvelu.
Iskelmä- ja tanssimusiikki

Leluputiikki - leikkiminen voi olla ekologista!

Leluputiikki - leluja ja lastentarvikkeita netistä!Lelujen ja lastentarvikkeiden verkkokauppa, jonka ideana on tarjota asiakkailleen erilaisia vaihtoehtoja. Tuotevalikoimassa on mm. paljon puuleluja, opettavaisia, kierrätysmateriaaleista valmistettuja sekä ekologisesti valmistettuja tuotteita, perinneleluja ja –pelejä sekä käsityönä tehtyjä tuotteita.... Jatkuu
Linkkejä lapsille

Lemmikkihoitola Tassuparkki Oy

Lemmikkihoitola 15km Joensuusta Kontiolahden Uurossa. 15 koirapaikkaa, kolme kissapaikkaa ja sijoituspaikat pienlemmikeiden häkeille. Tutustu www.lemmikkihoitola.com.
Koirat

Mainostoimisto Grafex

Mainostoimisto Grafex on graafisen ja uusmediaviestinnän integrointiin erikoistunut 14-vuotias toimisto Joensuussa. Suunnittelemme ja teemme myös e-oppimiseen ja -koulutukseen liittyviä on-line- ja off-line-sovelluksia.
Graafinen suunnittelu

Mainostoimisto Idealmainos Oy

Idealmainos ja uusmedia tuottaa asiakkailleen kokonaisvaltaista markkinointiviestintää. Osaamiskenttäämme kuuluu mm. graafinen suunnittelu, valokuvaus, konseptisuunnittelu ja tietokantapohjaiset verkkopalvelut. Lisää tietoa saat sivuiltamme.
Mainonta

Mammas äitiysvaatteita

Mammas verkkokauppa ja facebook sivut on jo parin päivän aikana saavuttanut useita tykkääjiä, tilauksia ja yhteydenottoja yhteistyöstä. Koko Mammas tiimi on hyvin iloinen siitä, että meidät on otettu lämmöllä vastaan, vaikka olemmekin uusi toimija. Tavoitteenamme on kehittyä ja kasvaa aivan alusta lähtien, ja tarjota paras asiakaspalvelu ja asiakaselämys... Jatkuu
Muoti, tyyli ja pukeutuminen

Matkailutila Sampo Pitkänen, Kontiolahti

Vuokrattavana kolme tasokasta hirsihuvilaa Pohjois-Karjalassa Joensuun lähellä Kontiolahdessa. Päätilalla myös aittamajoitusta kesäisin.
Lomamökit ja maatilamajoitus

Mobiilitukku

Mobiilitukku.fi on suomalainen Nokia Lumia ja Samsung Galaxy mallistoihin erikoistunut mobiilitarvikkeiden kuten suojakuorien ja suojakalvojen verkkokauppa.
Viihde-elektroniikka

Nordsys Oy / Kiinet

www-sivut ja ratkaisut, graafinen suunnittelu, valokuvaus
WWW-suunnittelu ja tuotanto

Old School Trolling

Old School Trolling toteuttaa vene- ja kalastusretket Joensuun ja Savonlinnan alueella. Tutustu palveluihimme internetsivuillamme.
Luontonähtävyyksiä ja -matkakohteita  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pohjois-Karjala Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.