Fennica.NetMediakortti

Muut terveyspalvelut: Ku-Me
Fennica.Net: Kauneus ja terveys: Terveyspalvelut: Muut terveyspalvelut
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ku-Me
Kukontorin Hammaslääkärit

Kukontorin hammaslääkärit Oy on Helsingin Forumissa sijaitseva hammaslääkärikeskus, joka tarjoaa monipuolisesti korkealaatuista yksityistä hammashoitoa.
Helsinki Uusimaa

Kuntofix

Henkilökohtaista liikunta- ja ravintovalmennusta lisensioidun Personal Trainerin avustuksella. Palveluihin kuuluu myös ryhmäliikunta, luennot ja lisäravinnemyynti.
Kuopio Pohjois -Savo

Kuorsaus pois Nukkulalla

Nukkula on kotimainen, yksilöllisesti valmistettava ja pienikokoinen apuväline kuorsauksen hoitoon. Se antaa avun kuorsaukseen, sillä Nukkula auttaa hengittämään luonnollisesti ja estää kuorsaamisen unen aikana. Nukkulalla pääset eroon kuorsauksesta!
Helsinki Uusimaa

Lapsettomuusklinikka Fertinova

Fertinova on lapsettomuusklinikka joka on erikoistunut sekä naisista että miehestä johtuvan lapsettomuuden hoitoon. Ensimmäinen käynti on aina ilmainen.

Laserin Oy Tatuoinnin poisto

Toimimme monipuolisesti lääketieteen, kauneuden ja hyvinvoinnin saralla. Teemme laserhoitoja, hierontaa, IPL- valohoitoja sekä tatuoinnin poistoja ammattitaidolla.
Espoo Uusimaa

Lehtosuon Hoitoturve

Lehtosuon Hoitoturvetta on käytetty menestyksellä ihottumien, psoriasiksen, aknen, hiuspohjan, säärihaavojen, vaippaihottuman, lihassärkyjen, nivelvaivojen, reumaattisten kipujen, turvotuksen, verenkiertohäiriöiden, kuukautiskipujen, vaihdevuosivaivojen, eturauhasvaivojen...hoitoon. Lista on pitkä. Miksi et kokeilisi itsekin ?

Luuntiheys

Luuntiheys.fi kertoo luuntiheyden mittausmenetelmästä, jolla osteoporoosin seulonta on entistä kustannustehokkaampaa ja asiakasystävällisempää.
Kuopio Pohjois -Savo

Lääkemuistutus

Inhimillinen hoiva on jokaisen oikeus. Muistutus lääkekuurit, hoivasoitot, kotihoito, vanhukset, lapset, alzheimer, diabetes, mielenterveys, vertaistuki, apu.

Lääkärihinta.fi

Lääkärihinta.fi palvelussa voit vertailla yksityisten terveyspalvelujen hintoja kattavasti. Lääkäripalvelut, hammaslääkäripalvelut ja magneettikuvaus ovat tällä hetkellä vertailtavaissa. Tietomme kattavat yli 400 toimipistettä.

Medident - Esteettinen Hammashoito

Medident on esteettisen hammashoidon ja keinojuurihoidon edelläkävijä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä.
Helsinki Uusimaa

Mentores-terapiapalvelu

Mentores on oululainen terapiapalveluyritys. Vastaanottomme sijaitsee Tuirassa Merikoskenkadulla. Tarjoamme lyhytmuotoista ratkaisukeskeistä ja kognitiivista yksilö- ja pariterapiaa.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.