Fennica.Net



Mediakortti

Business: Kä-Kä
Fennica.Net: Business
Uudet   Tapahtumat   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Ä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Kä-Kä
Käännöspalvelut R P Kuosmanen

Käännöspalveluja kaikilla Euroopan kielillä (yli 40kääntäjää)! Soita 03-2540822 tai lähetä postia osoitteeseen Risto.Kuosmanen@pasanet.fi.
Käännös ja tulkkaus Tampere Pirkanmaa

Käännöstoimisto Apropos lingua

Kouluttautuneiden kääntäjien ja tulkkien suomalainen käännöstoimisto. Läpinäkyvä hinnoittelu, uusimmat työkalut, tyytyväisyystakuu ja vastuuvakuutus. Ei kiirelisää, eikä pikkuprinttiä!
Käännös ja tulkkaus Helsinki Uusimaa

Käännöstoimisto Avainsana

Tarjoamme käännöspalveluja seuraavilla kielillä: suomi-englanti-suomi, suomi-ruotsi-suomi, suomi-saksa-suomi, ranska-suomi, espanja-suomi. Ammattitaitoisilla kääntäjillämme on monen vuoden kokemus alalta. Tukenamme on lisäksi laaja freelancer-verkosto. Käännöksemme ovat aina syntyperäisten henkilöiden tarkastamia.Käytössämme on PC:t ja Macintoshit... Jatkuu
Käännös ja tulkkaus Helsinki Uusimaa

Käännöstoimisto Isis

Oivaltavia ja tarkkoja markkinointiviestinnän käännöksiä suomesta ruotsiksi.
Käännös ja tulkkaus Helsinki Uusimaa

Käännöstoimisto Keskinen Pirjo Tmi

Kääntäjänä DKK, FM Pirjo Keskinen. Käännöspalvelut suomi-englanti-suomi, saksa-suomi, ruotsi-suomi. Erikoisaloina sellu- ja paperiteollisuus, koneet ja laitteet, suunnittelualan tekniset ja kaupalliset käännökset. Työkokemusta prosessi-, sähkö- ja automaatio-, tehdas-, energia- ja LVI-alan käännöksistä. Kielentarkistus ja oikoluku.
Käännös ja tulkkaus

Käännöstoimisto Kääntämö Oy

Käännöstoimisto Kääntämö tarjoaa laadukkaita kielipalveluja niin yrityksille ja yhteisöille kuin yksityisasiakkaille. Olemme perehtyneet erityisesti seuravien alojen teksteihin: tekniikka, teollisuus, IT, viestintä, talous, markkinointi, laki, hallinto, tiede, tutkimus ja koulutus sekä kulttuuri, urheilu ja matkailu. Kääntämön toimenkuvaan kuuluu:-... Jatkuu
Käännös ja tulkkaus Turku Varsinais -Suomi

Käännöstoimisto Nomalux

Nomalux oy on Espoossa toimiva teknisiin ja kaupallisiin käännöksiin erikoistunut käännöstoimisto. Nomaluxin käännöspalvelu perustuu asiantuntemukseen ja luotettavuuteen. Nomalux on Suomen käännöstoimistojen liiton jäsen.
Käännös ja tulkkaus Espoo Uusimaa

Käännöstoimisto Nouveau Language

Sertifioitu käännöstoimisto yli 20 vuoden kokemuksella. Osaavaa ja joustavaa palvelua yrityksesi käännös-, paino- ja dokumentaatiotarpeisiinjuuri sinulle sopivalla tavalla, haluamillesi kielille, sovitussa aikataulussa.
Käännös ja tulkkaus Espoo Turku Uusimaa

Käännöstoimisto Pigasus

Pigasus on pieni ja pirteä turkulainen käännöstoimisto.
Käännös ja tulkkaus Turku Varsinais -Suomi

Käännöstoimisto Scriba

Käännöstoimisto Scriba tekee käännös- ja tulkkaustöitä sekä tekstin oikolukua. Käännämme teksteja esimerkiksi suomen kieleltä ja suomen kielelle sekä moniin muihin käännössuuntiin. Tule kanta-asiakkaaksi ja hinnat ovat sinulle vieläkin edullisimpia!
Käännös ja tulkkaus

Käännöstoimisto Tmi Dr. Susanna Schubert

Käännöksiä suomesta saksaksi, virallinen kääntäjä suomi-saksa, kielipalvelu, kielentarkistus
Käännös ja tulkkaus Virrat Pirkanmaa



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen






  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.