Fennica.NetMediakortti

Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus: Mp-Pu
Fennica.Net: Business: Asiantuntijapalvelut: Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus
Uudet   A B C D E F H I J K L M N O P R S T U V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Mp-Pu
MPSCareer.fi

MPS Career on toiminut yritysten rekrytointi-, henkilöarviointi- ja uudelleensijoittumispalveluiden kumppanina jo vuodesta 1975.
Tampere Pirkanmaa

Nexit Ventures

Helsinki Uusimaa

Odeco

Odeco on 1984 perustettu organisaatioiden kehittämiseen, johdon ja asiantuntijoiden konsultointiin, valmennukseen ja koulutukseen, esimiesvalmennuksiin ja psykologisiin soveltuvuustutkimuksiin sekä henkilöarviointiin erikoistunut asiantuntijayritys.Toimimme kansallisten ja kansainvälisten organisaatioiden inhimillisten resurssien ja prosessien tutkimus-... Jatkuu
Jyväskylä Keski -Suomi

O.P.I. Group Oy

O.P.I. Group Oy oh EV-kehitysyhtiöihin kuuluva operatiivisen toiminnan kehittämiseen keskittynyt yritys. Palvelujamme ovat liiketoiminnan analyysit, kehittämishankkeiden vetäminen eri muodoissaan ja lisäksi osaamisen dokumentointi.
Helsinki Uusimaa

Osaamisen johtaminen, strategian jalkauttaminen ja HR-järjestelmä

Helsinki Uusimaa

Oulu Wellness Institute

OWI tarjoaa osaamistaan ja palvelujansa hyvinvointialan yrityksille sekä kasvuyritystoimintaan. Palveluihin kuuluu mm. liikeidean arviointi, liiketoimintakonseptien kehittäminen, kasvustrategioiden kanssa avustaminen.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Performance Power Associates

Pinassi Oy

Pinassi Oy on CRM-valmentaja, IT-manageri, Sivuntekijä, Työkalukouluttaja ja M-Files-jälleenmyyjä.
Nauvo Varsinais -Suomi

Planet Logistics

PlaNet Logistics on toimitusketjun hallintaan erikoistunut konsultointiyritys. PlaNetin asiantuntemus painottuu erityisesti elintarviketeollisuuteen sekä muuhun teollisuuteen, jonka toimijoille nopea toimitusrytmi ja taito johtaa toimitusketjua ovat elinehtoja.

Polycon Oy

Espoo Uusimaa

Puheviestintäpalvelu Argume

Puheviestintäpalvelu Argume on monisäikeinen puheviestintä-alan yritys, jonka palvelutarjonta ulottuu aina puheviestinnän koulutuksesta ja konsultoinnista juonto, - viihde, - media ja PR-palveluiden tarjontaan. Lisäksi autamme erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien kuten festivaalien, yritysten virkistyspäivien ja messujen järjestämisessä ja toteuttamisessa.... Jatkuu
Tampere Pirkanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.