Fennica.NetMediakortti

Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus: De-In
Fennica.Net: Business: Asiantuntijapalvelut: Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus
Uudet   A B C D E F H I J K L M N O P R S T U V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: De-In
DesNetti Oy

DesNetti Oy on TkT Ilkka Raatikaisen ja KTM, YTL Johanna Ahopellon sivutoiminen kotiyritys, joka tarjoaa palveluja network managementin ja design managementin aloilla. Toiminta koostuu koulutuksesta, konsultoinnista ja graafisesta suunnittelusta.
Vaasa Vaasan rannikkoseutu

Deveplan-Kehitys Oy

Liikkeenjohdon konsultointipalvelut: EU Phare-, Tacis- ja Interreg-hankkeiden suunnittelu ja projektinjohto, PK-yritysten konsultointi, toteutettavuussuunnitelmien laatiminen, tietohallinnon konsultointi.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Elmio Oy Ab

ELMIO – pientä tietoa jo vuodesta 1989 Oy Elmio Ab on koulutuskonsultointiin ja markkinointiviestintään erikoistunut laaja-alainen osaaja.Elmio Consulting valmentaa yhteisöjä ja yksityishenkilöitä yritystoiminnan kaikilla keskeisillä osa-alueilla. Liikeidea perustuu asiakaskeskeisyyteen, laatuun, yksilöllisyyteen, räätälöintiin, ajantasaiseen huippuammattiosaamiseen... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Entersol Oy Enterprise Solutions

Tarjoamme ratkaisuja yritysten toiminnan hallintaan ja kehittämiseen ohjelmistojen, konsultoinnin ja koulutuksen avulla.
Helsinki Uusimaa

Facilitator Oy

Facilitator Oy tarjoaa henkilöstöjohtamisen konsultointipalveluja ja valmennusta.
Espoo Uusimaa

Finnkina

Tarjoamme konsultointi palveluja yrityksille, organisaatiolle ja yksityisille. Palveluihimme kuuluu yritys suhteiden etsiminen, rakentaminen ja suorittaminen Kiinalaisten kanssa toimimalla luotettavana agenttina ja neuvonantajana.

Hazy Chain Ltd Oy

Yhteisöjen ja yritysten liiketoimintaan strategisen johtamiseen erikoistunut verkostoyritys. Erityisalueina kansantalous, EU, Venäjä, energia, alue- ja maakuntahallinto, uusmedia, muotoilu, taideteollisuus.Hazy Chain making your business and organisation work !
Espoo Uusimaa

Heimari Oy

Heimari Oy - Yrityskauppojen ykkösosaamistaHeimari Oy on konsultointiyritys, joka toiminnassaan on keskittynyt yritysten vaikeampien ongelmien hoitoon. Tärkeimmät toimintasektorit ovat yrityskauppajärjestelyt, sukupolvenvaihdosten toteuttaminen, management buy out (MBO) -järjestelyjen toteuttaminen, rahoitusongelmien ratkaiseminen sekä muut yritysten... Jatkuu
Pori Satakunta

Henkilöstövalmennusta

Oman itsesi ja henkilökunnan kasvuun löydät valmennusaineistoa sivuiltani!

Industria Oy

Liikkeenjohdon konsulttitoimisto, joka toteuttaa yhdessä asiakasyritystensä kanssa käytännönläheisiä kehitysprojekteja, joilla parannetaan yrityksen kilpailukykyä, kannattavuutta ja tuottavuutta.
Tampere Pirkanmaa

Infidea Oy

Konsultointipalveluja informaation tuottamisen ja hyödyntämisen tehostamiseksi.
Helsinki Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.