Fennica.NetMediakortti

Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus: Bi-El
Fennica.Net: Business: Asiantuntijapalvelut: Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus
Uudet   A B C D E F H I J K L M N O P R S T U V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Bi-El
Bionova

Toteutamme politiikka- ja strategiatoimia tukevia hankkeita osaamisalueillamme energia- ja ympäristöteknologioiden kartoituksista ilmastopoliittisiin selvityksiin.Teemme esimerkiksi seuraavanlaisia toimeksiantoja: * Ympäristöstrategiat ja strateginen ympäristötyö * Alue- ja kansantaloudellisten vaikutusten arviointi esimerkiksi suurhankkeille,... Jatkuu

B to B Myyntivalmennus - Pointvenue

Myyntivalmennus, myyntikoulutus - Valmennamme haastavaa ratkaisumyyntiä tekeviä B2B yrityksiä clousaamaan isompia diilejä, lyhentämään myyntisyklejä ja lisäämään kannattavuutta.
Helsinki Uusimaa

BusinessOulu

Oulu kasvaa ja kehittyy. Me pidämme siitä huolen.Tuemme kasvavia yrityksiä luomaan työpaikkoja, edistämme vientiä, jalostamme osaamista ja kehitämme toimialoja. Asiantuntijuuden vauhdittajaksi tarvitsemme sinulta oikeaa asennetta – sitä kuuluisaa oululaista rohkeutta ja etukenoa.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Call Waves Solution

Olemme asiakassuhteisiin perehtynyt yritys, joka ammattitaidolla haluaa auttaa asiakakitaan kehittymään asiakaspalvelun kanssa ja kehittää laatua ja nopeutta asiakaspalvelun suhteen yrityksessäsi.

Can-Do Consulting Oy

Can-Do Consulting palveluksessasi!Can-Do Consulting Oy on perustettu maaliskuussa 2010 lähes puolen vuoden esityön jälkeen. Meillä on selvä visio: Tarjota asiakkaillemme konsultointia jota asiakaskin ymmärtää ja jonka rahallinen arvo on helposti laskettavissa. Osaamme tulkata IT-ongelmat selkokielelle. Monesti eri järjestelmien käyttöönottoprojektien... Jatkuu
Espoo Uusimaa

CEA

Taloudelliset asiantuntijapalvelut. Kilpailuoikeuteen liittyvät asiantuntijapalvelut.
Espoo Helsinki Uusimaa

Compegra Oy

Compegra Oy - Markkinointiviestinnän konsultointiyritysMarkkinointiviestinnän konsultointi, toimenpideohjelmat ja seuranta. B-toB-markkinoinnin ja internetmarkkinoinnin asiantuntija.ompegra Oy - Markkinointiviestinnän konsultointiyritysMarkkinointiviestinnän konsultointi, toimenpideohjelmat ja seuranta. B-toB-markkinoinnin ja internetmarkkinoinnin... Jatkuu

Conseils Oy - EuroConseils

Helsinki Uusimaa

Consultica

Consultica on liikkeenjohdon asiantuntijoiden ryhmä, joka on keskittynyt yritysten innovaatio- ja kilpailukyvyn kehittämiseen. Tarjoamme asiakasyrityksillemme koulutusta, konsultointia sekä kokeneita vuokrajohtajia.
Helsinki Uusimaa

DesNetti Oy

DesNetti Oy on TkT Ilkka Raatikaisen ja KTM, YTL Johanna Ahopellon sivutoiminen kotiyritys, joka tarjoaa palveluja network managementin ja design managementin aloilla. Toiminta koostuu koulutuksesta, konsultoinnista ja graafisesta suunnittelusta.
Vaasa Vaasan rannikkoseutu

Elmio Oy Ab

ELMIO – pientä tietoa jo vuodesta 1989 Oy Elmio Ab on koulutuskonsultointiin ja markkinointiviestintään erikoistunut laaja-alainen osaaja.Elmio Consulting valmentaa yhteisöjä ja yksityishenkilöitä yritystoiminnan kaikilla keskeisillä osa-alueilla. Liikeidea perustuu asiakaskeskeisyyteen, laatuun, yksilöllisyyteen, räätälöintiin, ajantasaiseen huippuammattiosaamiseen... Jatkuu
Helsinki Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.