Fennica.NetMediakortti

Yleistä urheilusta: Du-Ni
Fennica.Net: Urheilu: Yleistä urheilusta
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Du-Ni
Duosport Oy

Vakavat välineet hauskanpitoon.

Fitfit - liikuttavan hyvä verkkokauppa

Fitfit-verkkokaupasta löydät hyvännäköiset ja takuulla toimivat vaatteet ja varusteet liikuntaan, vapaa-aikaan ja rentoon oloon.Meillä on jatkuvasti täydentyvä valikoima viimeisimpiä uutuuksia:juoksuun, hiihtoon, joogaan, pilatekseen, jumppaan, kävelyyn, vaellukseen, retkeilyyn, lasketteluun, lautailuun, lumikenkäilyyn, pyöräilyyn, rullaluisteluun,... Jatkuu

Hart-Sport urheilujuoma

Hart-Sport urheilujuomat lisäävät suorituskykyä ja kestävyyttä sekä ylläpitävät kivennäisaine- ja energiatasapainoa. Urheilujuomat myös nopeuttavat palautumista.

Katso urheilu ilmaiseksi!

Ohjeita urheilun ilmaiseen katseluun ja laadukkaita ennakoita suurimmista urheilutapahtumista ja sarjoista.

Kuntofix

Henkilökohtaista liikunta- ja ravintovalmennusta lisensioidun Personal Trainerin avustuksella. Palveluihin kuuluu myös ryhmäliikunta, luennot ja lisäravinnemyynti.
Kuopio Pohjois -Savo

Kuntopossu

Blogissa käsitellään juoksu- ja kuntosaliharjoittelua harrastelijatasolla. Juoksu on kuulunut harrastuksiin muutaman vuoden ajan ja pari maratonia on tullut juostua näiden vuosien aikana. Lisäksi kuntosalilla käyn toisinaan, pääpaino juoksussa.
Lahti Päijät-Häme

Lahden Kuurot Urheilijat ry

Suomen kuurojen urheilutulokset ja tapahtumat sekä Lahden Kuurot Urheilijat ry:n jäsenten sivu.
Lahti Päijät-Häme

Lenkki.net - harjoittelupäiväkirja

Lenkki.netin on online-harjoituspäiväkirja, johon voi tallentaa näppärästi juoksuja, kävelylenkkejä, palloilupelejä, uintia, golfia, rullaluistelua, pyöräilyä ja muita treenejä (esim. kuntosali tai tanssi yms.). Päiväkirja tarjoaa tilastotietoa suorituksista. Sivustoa ylläpidetään harrastuspohjalta, mutta vastineeksi käyttö on ilmaista.

Livetulokset.com - Livescore tulospalvelu

LiveTulokset.com palvelu on tarkoitettu reaaliaikaiseen seurantaan eri urheilulajeissa. Sen sivuilta löytyy mm. jalkapallon, jääkiekon, tenniksen ja koripallon liveseurantaa.
Raisio Varsinais -Suomi

Nimenhuuto.com joukkuesivut

Nimenhuuto.com on joukkueille räätälöity ilmainen nettipalvelu, jonka avulla joukkueet voivat hoitaa tiedottamista, ilmoittautumisia ja tilastoja. Palvelu on kotimaista tuotantoa. Älä sählää sähköpostilla, vaan ota käyttöön Nimenhuuto.com.
Espoo Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.