Fennica.NetMediakortti

Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet: Oy-Pi
Fennica.Net: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Oy-Pi
Oy Lagerholm Finntrade Ab

Vuonna 1986 perustettu Oy Lagerholm Finntrade Ab on tuontiyritys, joka on mm. ulkoseinään tarkoitettujen ruotsalaisten Hajom-liukuovien maahantuoja.
Loviisa

Pajutex Oy - Puuöljy ja Puunsuoja

Pajutex Oy on luonnollisen pintakäsittelyn ja puunsuojauksen asiantuntijaliike. Kehitämme, valmistamme ja myymme ekologisia tuotteita puupintojen suojaukseen ja käsittelyyn sisä- ja ulkopinnoille.

Palavaneri Ky

Palavaneri Ky on vanerialan erikoisliike, jolla on omaakin valmistusta. Kuten porrassuojat, elementtiasennuspalat, lastulevykiilat, tukijalanaluslevyt. Kaikki mahdolliset vanerilaadut, myös liimapuulevyt!
Joensuu Pohjois -Karjala

Palikka- ja Palazi-rakennusmenetelmä

Alkuperäiseen suomalaiseen patentoituun keksintöön perustuva PALIKKA ® muottielementti, ANTTU ® pika-antura, PALAZI ® -rakennusmenetelmä ja muut hyvän rakentamisen laatutuotteet 30 vuoden kokemuksella.
Vantaa Uusimaa

Parketix puulattiat

Parketix tuo maahan massiivipuulattioita, lähinnä tammesta ja saarnista. Lankut ovat pintakäsittelemättömiä ja ympäripontattuja.

Paupek Oy - Räjäytystyöt ja Timanttiporaus

Paupek tekee purku- ja räjäytystyöt sekä timanttiporaus ja -sahaustyöt koko Suomessa. Myös asbestityöt, maansiirtotyöt sekä rakennuskonevuokraus kuuluvat Paupekin palvelutarjontaan.

Pekan Väri Ky

Olemme jo yli 30 vuotta Tornionjokivarren asukkaita palvellut ylitorniolainen yritys. Olemme erikoistuneet maaleihin ja sisätilojen pintamateriaaleihin, eli valikoimistamme löydät kaiken sen mitä tarvitset mm. maalaamiseen, lakkaamiseen, tapetointiin, kaakelointiin ja lattiapäällysteisiin liittyen.

Pekkaniskan huutokauppa

Pekkaniskan verkkohuutokaupassa voit ostaa käytettyjä henkilönostimia, hinnat alkaen yksi euro!

Pekulin Oy

Orimattila Päijät-Häme

Peltikauppa.com - peltikattojen ja metallien verkkokauppa

Peltikatot netistä edullisesti. Toimitamme tavarat työmaalle.

Pielisen Betoni

Pielisen Betoni on suuriin rakennuskohteisiin erikoistunut betonielementtien toimittaja.  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.