Fennica.Net


Mediakortti

Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet: Mo-Pa
Fennica.Net: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Mo-Pa
Monier Suomi

Monier kattomateriaalien tunnettu toimittaja myös Suomessa. Monier tarjoaa korkealuokkaiset kattotarvikkeet, kattotiilet, kattoturvallisuuden tarvikkeet sekä työkalut katon suunnitteluun ja sopivien ratkaisujen löytämiseen katon rakentamisessa. Monierin kotisivuilla on runsaasti käytännöllistä informaatiota katon uusimisesta ja kunnostamisesta.

Murskemyynti K. Rinta Oy

Murskemyynti K. Rinta Oy, Vähäkyrö, Vaasa-Kyrönmaa -seutu. Päätuotteinaan kalliomurskeet, erilaiset lajitellut tuotteet mm. tie-, rakennus- ja jääsepelit sekä luonnonkivet koristeiksi.
Vähäkyrö Vaasan rannikkoseutu

Neopro Oy

Neopro on rakentamisen asiantuntijayritys, joka myy, markkinoi ja maahantuo Suomeen saksalaisen VariantHaus Groupin muottiharkkojärjestelmää. Yritys lisäksi valmistuttaa Suomessa järjestelmän muottiharkkoja jotka soveltuvat passiivitason kivitalon rakentamiseen.
Tampere Pirkanmaa

Nostopalvelu J. Helaakoski

Nostopalvelu J. Helaakoski OyNostopalvelu J. Helaakoski Oy on tarjonnut nostopalveluita pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1989. Toiminta käynnistyi yhdellä Lokomo-autonosturilla ja on siitä vuosikymmenten aikana kehittynyt niin, että tänä päivänä sinivalkoinen kalustomme käsittää jo yhteensä yli 50 nosturia - ajoneuvonostureita ja ristikkopuominostureita... Jatkuu
Vantaa Uusimaa

Okun koneistuspalvelu Oy

Ormax Oy Ab

* lohjan kunta

Oy Lagerholm Finntrade Ab

Vuonna 1986 perustettu Oy Lagerholm Finntrade Ab on tuontiyritys, joka on mm. ulkoseinään tarkoitettujen ruotsalaisten Hajom-liukuovien maahantuoja.
Loviisa

Pajutex Oy - Puuöljy ja Puunsuoja

Pajutex Oy on luonnollisen pintakäsittelyn ja puunsuojauksen asiantuntijaliike. Kehitämme, valmistamme ja myymme ekologisia tuotteita puupintojen suojaukseen ja käsittelyyn sisä- ja ulkopinnoille.

Palavaneri Ky

Palavaneri Ky on vanerialan erikoisliike, jolla on omaakin valmistusta. Kuten porrassuojat, elementtiasennuspalat, lastulevykiilat, tukijalanaluslevyt. Kaikki mahdolliset vanerilaadut, myös liimapuulevyt!
Joensuu Pohjois -Karjala

Palikka- ja Palazi-rakennusmenetelmä

Alkuperäiseen suomalaiseen patentoituun keksintöön perustuva PALIKKA ® muottielementti, ANTTU ® pika-antura, PALAZI ® -rakennusmenetelmä ja muut hyvän rakentamisen laatutuotteet 30 vuoden kokemuksella.
Vantaa Uusimaa

Parketix puulattiat

Parketix tuo maahan massiivipuulattioita, lähinnä tammesta ja saarnista. Lankut ovat pintakäsittelemättömiä ja ympäripontattuja.  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.