Fennica.NetMediakortti

Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet: Ki-La
Fennica.Net: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ki-La
Kiinnike-Kolmio Oy

Kiinnike-Kolmio Oy toimittaa rakennustekniikan kiinnitysratkaisuja, rakentamisen pienkoneita sekä niissä käytettäviä työkaluja ja tarvikkeita. Edustamme kansainvälisiä, tunnustettuja merkkituotteita valmistavia yrityksiä ja kapeisiin erityissektoreihin keskittyneitä pienempiä valmistajia.
Tampere Pirkanmaa

Kiinnitin.info - kostean tilan kiinnitinsarja

Kiinnitin.info kertoo uudenlaisesta ratkaisusta kostean paikan kiinnityksiin.Ratkaisu on kostean tilan kiinnitinsarja, joka on nimensä mukaisesti suunniteltu kalusteiden ja putkien kiinnittämiseen kosteissa tiloissa. Kyseessä on rakentamisen- ja asumisen ideakilpailussa vuonna 2003 palkittu tuote- ja mallisuojattu keksintö.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Kivira Oy

Maalit, laastit, rappauslaastit, rappauspumput, tasoitepumput, koejausrakentaminen, eristysrappaus, lämpörappaus, kompressorit, julkisvurappaus, julkisivumaalaus, työkalut, käsityökalut, pinnoitteet, kipsikoristeet, koristelistat, rappausprofiilit, suojaustarvikkeet

Kodin ja keittiön remontit

Laattabest Oy, Kerava - Keittiö ja kylpyhuoneremontit sekä kalusteet.Laattabest on Keski-Uudenmaan alueella ja pääkaupunkiseudulla toimiva kodin rakentamisen, sisustuksen ja remontoinnin asiantuntija.- Keittiökalusteet, -remontit ja asennukset- Kylpyhuonekalusteet, -remontit ja asennukset- Saunakalusteet, -remontit ja asennukset- Kaikki kodin laatat... Jatkuu
Kerava Uusimaa

Konevuokraus H&O Markkula

Sivuilla esitellään asuntovaunut, henkilönostimet, lehtienkerääjät, peräkärryt ja vesiskootterit, joita T:mi H&O Markkulassa vuokrataan.
Köyliö Satakunta

Kosken Metalli

Kosken Metallin verkkokaupasta saat tilattua edullisia ja laadukkaita metallialan tuotteita.
Imatra Etelä-Karjala

Kymppi-Lattiat Oy - Laminaatit laatat kaakelit

Laminaatit, laatat, paneelit, kaakelit sisustusmateriaalien maahantuontia ja myyntiä jo vuodesta 1989. Maahantuomme laatat, laminaatit ja sisustuspaneelit.
Vantaa Uusimaa

Laatu Lämpöpuu - Lämpökäsitelty Puu

Haluamme tarjota teille lämpökäsiteltyä puuta (lämpöpuuta). Lämpökäsitelty puu (lämpöpuu) on tarkoitettu niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Touteet: terassilaudat, saunapaneelit, lattialaudat, ulkoverhouspaneelit.

Lakeuden Lattia Oy

Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa

Lammin Betoni

Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonikivien valmistaja. Konserni tunnetaan betonisten harkkojen, muurikivien, pihakivien, kivitalojen, kellariratkaisujen sekä valmisanturamuottien laadukkaana valmistajana.
Lammi Häme

Lapin Vuokrakone Ky

Lapin Vuokrakone Ky on vuonna 1980perustettu rakennuskonevuokraamo. Lapin Vuokrakone on palvellut jo ylikahdenkymmenen vuoden ajan lappilaisia rakentajia ja remontoijia kaikenlaisissa koneisiin ja rakentamiseen liittyvissä asioissa.
Rovaniemi Lappi  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.