Fennica.Net


Mediakortti

Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet: Ja-Ki
Fennica.Net: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ja-Ki
Japcon Oy

Helsinki Uusimaa

Jupalco Oy

Jupalco Oy - Kaikki valuraudasta. Erikoisvalut, valurautaiset kaivonkansistot, Valurautaiset nuotiopohjat, Valurautaset kukkaruukut, Emerheater-dieselpolttoaineen lämmittimet, Business Memo-digitaali sanelimet. Soita ja kysy lisää, puh. 09 -852 3322, fax 09 - 853 2980
Vantaa Uusimaa

J. Woltter Oy

Espoo Uusimaa

Jykevä koti

Olemme valmistaneet taloja jo vuodesta 1978 lähtien. Talorakenteiden innovaatio ratkaisujen kehittämisen olemme aloittaneet vuonna 1985. Talotuotannon olemme lopettaneet kuusi vuotta sitten ja keskitymme kehittämään uusia talorakenteita.
Pudasjärvi Pohjois -Pohjanmaa

Kaakelienpinnoitus.fi

Pohjolan Pintamestarit Oy tekee kaakelipintojen pinnoituksia ammattitaidolla koko Suomessa. Pinnoitusmenetelminä käytämme suomalaista Decotile-keraamipinnoitusta tai saumatonta ja elävää pintaa tuottavaa hartsipinnoitusta.Kun tarvitsee uudistaa ja pinnoittaa soita Mestareille!

Kaakon Lasitus Oy

Terassilasitukset ammattitaidolla ja lasitusalan erikoistyöt. Toimitamme ja asennamme omakoti-, rivitalo- ja kerrostaloasuntoihin erillaisia alumiini- ja lasirakenteita mittatilauksesta. Meiltä terassilasitukset, liukuovet, terassirungot, parvekelasit, lasikatot ja kaidelasitusjärjestelmät. Soita ja kysy lisää...

Kaidekauppa.fi

Lasikaiteita ja kaidetarvikkeita netissä. Tuotteitamme ovat alumiinikaide, ruostumaton teräskaide, kaide ilman tolppia, lasit ja lasikaidehelat sekä käsijohteet. Suunnittele, näe hinta & tilaa suoraan kotisivuiltamme. Rahtivapaa toimitus.

Katepal Oy

Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja. Tuotteemme ovat tyylikkäitä ja kestäviä. Niiden asentaminen on helppoa.
Lempäälä Pirkanmaa

Kiinnike-Kolmio Oy

Kiinnike-Kolmio Oy toimittaa rakennustekniikan kiinnitysratkaisuja, rakentamisen pienkoneita sekä niissä käytettäviä työkaluja ja tarvikkeita. Edustamme kansainvälisiä, tunnustettuja merkkituotteita valmistavia yrityksiä ja kapeisiin erityissektoreihin keskittyneitä pienempiä valmistajia.
Tampere Pirkanmaa

Kiinnitin.info - kostean tilan kiinnitinsarja

Kiinnitin.info kertoo uudenlaisesta ratkaisusta kostean paikan kiinnityksiin.Ratkaisu on kostean tilan kiinnitinsarja, joka on nimensä mukaisesti suunniteltu kalusteiden ja putkien kiinnittämiseen kosteissa tiloissa. Kyseessä on rakentamisen- ja asumisen ideakilpailussa vuonna 2003 palkittu tuote- ja mallisuojattu keksintö.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Kivira Oy

Maalit, laastit, rappauslaastit, rappauspumput, tasoitepumput, koejausrakentaminen, eristysrappaus, lämpörappaus, kompressorit, julkisvurappaus, julkisivumaalaus, työkalut, käsityökalut, pinnoitteet, kipsikoristeet, koristelistat, rappausprofiilit, suojaustarvikkeet  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.