Fennica.NetMediakortti

Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti: Hu-Ki
Fennica.Net: Business: Palvelut yrityksille: Huoltopalvelut: Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N P R S T V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Hu-Ki
Huushollijelppari Oy

Huushollijelppari Oy tarjoaa monipuolisia Koti- ja Kiinteistöpalveluja. Toimimme pääasiassa Seinäjoen alueella ja olemme auki sopimuksen mukaan.Palveluitamme ovat mm:Pienimuotoiset kodin huoltotyötMonipuoliset siivouspalvelutAvustamis- ja tukipalvelutLastenhoitoapuAsiointiapuPihatyöt ym!
Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa

Hämeen Yleistyöt Ky

Hämeen Yleistyöt Ky tarjoaa kaiken kattavia yleistöitä taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisille asiakkaille.Olemme pieni yritys joten meillä on mahdollisuus tarjota palveluitamme joustavasti, nopeasti ja edullisesti.Toiminta-alueemme on Hämeenlinna, Hattula, Hauho, Janakkala, Turenki, Tuulos, Lammi sekä sopimuksen mukaan muuallakin Kanta-Hämeessä.Tavoitteenamme... Jatkuu
Hattula Hämeenlinna Häme

Ikkunahuolto oy Karttunen

Ikkunahuolto Oy Karttunen on toiminut pääkaupunkiseudulla 90-luvun alusta siivouksen erikoispalvelujen toimittajana. Ikkunahuolto oy Karttusen tarjoamia palveluita ovat mm.-ikkunoiden viikko-/kuukausi-/vuosipesut (mm.näytelasienpesu, toimistoikkunoidenpesu)-ikkunoiden tiivistys / korroosiovaurioiden korjaus-muovi-, lino-, kivi- ja puulattioiden pesu... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Ilmataito Oy

Ilmataito Oy tarjoaa palvelut kiinteistönhoitoon, -huoltoon ja korjaukseen.
Turku Varsinais -Suomi

Isännöitsijätoimisto R.Penttinen

Isännöitsijätoimisto R.Penttinen on täyden palvelun isännöintitoimisto Pietarsaaressa. Yritys on perustettu vuonna 1992 ja tällä hetkellä yhtiön palveluksessa on 8 henkilöä. Harjoitamme isännöintiä, kirjanpitoa, kiinteistönhoitoa ja teemme myös pienempiä remontteja asukkaiden tarpeiden mukaan.
Pietarsaari Vaasan rannikkoseutu

Järviseudun Siivous

Kotisiivoukset, Toimistosiivoukset, Porrassiivoukset, Tehdassiivoukset, Asiointipalvelut
Alajärvi Etelä-Pohjanmaa

Jätehuoltolaitteet.fi

Tietoa teknisen jätehuollon laitteista ja hyödyistä.Sivustolla mm. tietoa jätepuristimista, paalaimista ja murskaimista. Tietoa jätehuollon tehostamisesta jätehuoltolaitteilla.

Jätehuolto P.Nuolikoski Oy

Vimpeli Etelä-Pohjanmaa

Kiinteistöhallinto Kurkihirsi Oy

Kiinteistöhallintopalveluja kaikille niitä tarvitseville tahoille, kuten asunto- ja kiinteistöyhtiöt, yritysten omistamat käyttöomaisuuskiinteistöt sekä yksityiset vuokranantajat. Palveluitamme ovat mm. hallinnollinen- ja tekninen isännöinti, huoltokirjat, kirjanpito- ja tilintarkastuspalvelut, verokonsultointi sekä vuokranvalvontapalvelut.
Hyvinkää Uusimaa

Kiinteistöhuolto Jaakola Oy

Kiinteistöhuolto Jaakola Oy tarjoaa monipuolisia kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Palveluihimme kuuluvat mm. kiinteistöhuolto, ulkoalueiden puhtaanapito, siivous, huoneistokorjaukset sekä muu tekninen erikoisosaaminen.Pääasiallinen toiminta-alueemme on Leppävaaran suuralue ympäristöineen.
Espoo Uusimaa

Kiinteistöpalvelu Mikko Pirinen Ky

Kiinteistöpalvelu Mikko Pirinen Ky on yksityinen kiinteistönhuolto- ja siivouspalveluita Kotkan talousalueelle tuottava perheyritys, joka on erikoistunut ennakoimaan, ylläpitämään ja huolehtimaan kiinteistöjen asumis- ja toimintaviihtyvyydestä.
Kotka Kymenlaakso  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.