Fennica.NetMediakortti

Rakentaminen: Pe-Pe
Fennica.Net: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakentaminen
Uudet   2 A B C D E F H I J K L M N O P R S T U V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pe-Pe
Pellettilämpö Oy

Toiminta-ajatuksemme on markkinoida, myydä ja asentaa laadukkaita pellettilämmitysjärjestelmiä. Tervetuloa kotisivuillemme!

Pellettipojat - vaihtoehtoenergia ja pelletit

Pellettipojat Ky on vaihtoehtoenergiaan erikoistunut yritys, jonka tärkein toiminta-ajatus on kotimaisten biopolttoaineiden, aurinko- ja tuulienergian tehokas hyötykäyttö.

Pellopuu Oy - Hirsirakennukset: hirsimökit, hirsitalot.

Pellopuu Oy on Lapin Punahongan ydinkasvualueella toimiva nykyaikainen hirsitalotehdas, jolla on pitkät perinteet. Tehtaalla on reippaasti yli 50 vuoden kokemus hirsirakentamisesta ja perinnetietoa ja osaamista jo sadan vuoden takaa. Talotehdas ja pääkonttori sijaitsevat kauniissa Turtolan kylässä Tornionlaaksossa, Tornionjoen rannalla.

Pelti- ja Rautatyö Oy

Kattopeltityöt vankalla osaamisellaHyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Huolellisesti toteutettu ja viimeistelty konesaumapeltikatto kestää sukupolvelta toiselle – säästä riippumatta. Peltikatto on varsinainen käsityötaidon mestarinäyte, joka näyttää hyvältä ja jonka laatu on taattu. Pelti- ja Rautatyö Oy:n kokenut työnjohto tukee tarvittaessa suunnittelijoita... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Peltisepänliike Vesa Ilomäki - Pönttöuuni.net

Haaveena wanhan ajan pystymuuri / pönttöuuni? Peltisepänliike Vesa Ilomäki valmistaa perinteiset pönttöuunin kuoret käsityönä galvanoidusta pellistä tai kuparista. Tule ja tutustu mm. työnäytteisiimme.
Suolahti Keski -Suomi

Peltityo-Ranua.fi

Rakennuspeltityöt
Ranua Lappi

Peltityö Lindber

Kattotyöt vahvalla ammattitaidolla vuodesta 1977 lähtien. Kauttamme saumapeltikatot ja kuparikatot Etelä-Suomen alueelle.

Pelti-Ässät Oy - Peltisepänliike

Pelti-Ässät – ammattitaitoinen peltiseppäsi Uudellamaalla Pelti-Ässät Oy on peltitöihin erikoistunut asiantuntijayritys, joka toimii Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.
Tuusula Uusimaa

Perfo Oy

Valtakunnan laajin reikälevyvalikoima
Espoo Uusimaa

Perkiön Pelti - Peltisepänliike

Teemme ammattitaidolla julkisivu-, katto- ja peltirakennetyöt koko Uudenmaan alueella yli 40 vuoden kokemuksella.Peltikattotöiden lisäksi teemme kattoja mm. kuparista, sekä kattoihin kiinnitettäviä lumiesteitä. Kattojen valmistamisen ja asentamisen lisäksi huollamme muutenkin kattoja.PeltiseppäPeltisepäntyötRakennuspeltityötVesikatotKonesaumakatotPeltikattotPeltilistatIkkunalistatSyöksytorvetVesikourutJalkarännitLumiesteetKattosillatLapetikkaatKattoturvatuotteetLumenpudotus...
Helsinki Vantaa Uusimaa

Perustava Oy

Perustava Oy urakoi paikalla valettavia teräsbetoniperustuksia Avaimet käteen -periaatteella koko Etelä-Suomessa, Pirkanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Kohteet: omakoti- ja rivitalot, autotallit, varastot, hallit, huvilat, navetat, muut kiinteistöt. Tutustu ja kysy tarjous! www.perustava.fi  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.