Fennica.Net


Mediakortti

Teatteri: Se-Te
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri: Teatteri
Uudet   Tapahtumat   A B F H I J K L M N O P R S T V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Se-Te
Selku ry

Selku ry järjestää teatteria ja muut esittävää kulttuuria Sauvossa.
Paimio Sauvo Varsinais -Suomi

Simpauttaja.net

Simpauttaja.net - Nuoren miehen Odysseia. Tilaa dramatisointi, mainosta teatteriasi!

Taikuri Ben Elf

Ammattimaisesti keikkaileva SM-tason taikuri.
Helsinki Uusimaa

Taikuri Kim Wist

Kim Wist on Suomalainen ammattitaikuri joka on toiminut ammattilaisena vuodesta 1995.Hänellä on hyvin laaja ohjelmisto: Yritysjuhlat, häät, synttärit, lastenjuhlat ja koko perheen tilaisuudet.

Taikuri

Taikuri Janne TuppelaTaikuri Janne Tuppela luo nyky­aikais­ta ja laadu­kas­ta taika­viih­dettä erilai­siin juh­liin ja tapahtu­miin. Janne on esiin­ty­nyt ammat­ti­lai­sena vuodes­ta 2001 asiak­kai­naan yrityk­set, ohjelma­toi­mis­tot, tapah­tuman­järjes­tä­jät ja yksi­tyi­set tilaa­jat. Loppuun asti hiotut laaduk­kaat ja näyttä­vät ohjel­mat ovat... Jatkuu

Taikuri Mikael Leino

Tilaa taikuri yrityksen pikkujouluihin, tai hanki erikoisempaa ohjelmaa illanistujaisiin ystävien kesken. Turkulainen taikuri Mikael Leino on erikoistunut lähitaikuuteen, joka tapahtuu katsojien silmien alla, arkipäiväisiä esineitä hyödyntäen.
Turku Varsinais -Suomi

Tampereen Teatterikesä 2017 7.8.2017

Tampereen Teatterikesä on yksi Euroopan merkittävimmistä teatterifestivaaleista, joka toimii näyteikkunana sekä suomalaisen että kansainvälisen teatterin parhaimmistoon. Teatterikesän korkealaatuinen ohjelmisto esittelee 2000-luvun draamaa, klassikoita, tanssiteatteria ja katuteatteria.
Tampere Pirkanmaa

Tampereen Teatteri

Tampere Pirkanmaa

Tampereen Ylioppilasteatteri ry

Tampereen Ylioppilasteatteri on Pirkanmaan merkittävimpiä harrastajateattereita. Teatteri on perustettu v. 1960. Näyttämö sijaitsee aivan keskustassa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 12-14.
Tampere Pirkanmaa

Tarinoiden majatalo

Tarinoiden majatalo on teatteri- ja itsetuntemusryhmien kotipaikka Jyväskylässä. Tutustu järjestämäämme itsetuntemuskoulutukseen, -leirein ja teatteriesityksiin. Erityinen kohderyhmämme ovat nuoret aikuiset ja kasvatustyön ammattilaiset, mm. seurakuntien nuorisotyöntekijät.
Jyväskylä Keski -Suomi

Teatteri Elämän Kevät

Teatteria kuin tilauksesta...Teatteri Elämän Kevät on Tampereelta käsin toimiva nuori ja energinen teatteri, joka kiertää esiintymässä ympäri Suomea.Teatterimme on kuin arjen epiduraali, eli vahvasti komediaan painottunut teatteri. Bravuurejamme ovat musiikkipitoiset revyyt, joissa hersyvä huumori paukkuu ja reipas musiikki raikaa. Olemme erikoistuneet... Jatkuu
Tampere Pirkanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.