Fennica.NetMediakortti

Teatteri: Ta-Te
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri: Teatteri
A B F H I J K L M N O P R S T V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ta-Te
Taikuri Kim Wist

Kim Wist on Suomalainen ammattitaikuri joka on toiminut ammattilaisena vuodesta 1995.Hänellä on hyvin laaja ohjelmisto: Yritysjuhlat, häät, synttärit, lastenjuhlat ja koko perheen tilaisuudet.

Taikuri

Taikuri Janne TuppelaTaikuri Janne Tuppela luo nyky­aikais­ta ja laadu­kas­ta taika­viih­dettä erilai­siin juh­liin ja tapahtu­miin. Janne on esiin­ty­nyt ammat­ti­lai­sena vuodes­ta 2001 asiak­kai­naan yrityk­set, ohjelma­toi­mis­tot, tapah­tuman­järjes­tä­jät ja yksi­tyi­set tilaa­jat. Loppuun asti hiotut laaduk­kaat ja näyttä­vät ohjel­mat ovat... Jatkuu

Taikuri Mikael Leino

Tilaa taikuri yrityksen pikkujouluihin, tai hanki erikoisempaa ohjelmaa illanistujaisiin ystävien kesken. Turkulainen taikuri Mikael Leino on erikoistunut lähitaikuuteen, joka tapahtuu katsojien silmien alla, arkipäiväisiä esineitä hyödyntäen.
Turku Varsinais -Suomi

Tampereen Teatteri

Tampere Pirkanmaa

Tampereen Ylioppilasteatteri ry

Tampereen Ylioppilasteatteri on Pirkanmaan merkittävimpiä harrastajateattereita. Teatteri on perustettu v. 1960. Näyttämö sijaitsee aivan keskustassa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 12-14.
Tampere Pirkanmaa

Tarinoiden majatalo

Tarinoiden majatalo on teatteri- ja itsetuntemusryhmien kotipaikka Jyväskylässä. Tutustu järjestämäämme itsetuntemuskoulutukseen, -leirein ja teatteriesityksiin. Erityinen kohderyhmämme ovat nuoret aikuiset ja kasvatustyön ammattilaiset, mm. seurakuntien nuorisotyöntekijät.
Jyväskylä Keski -Suomi

Teatteri Elämän Kevät

Teatteria kuin tilauksesta...Teatteri Elämän Kevät on Tampereelta käsin toimiva nuori ja energinen teatteri, joka kiertää esiintymässä ympäri Suomea.Teatterimme on kuin arjen epiduraali, eli vahvasti komediaan painottunut teatteri. Bravuurejamme ovat musiikkipitoiset revyyt, joissa hersyvä huumori paukkuu ja reipas musiikki raikaa. Olemme erikoistuneet... Jatkuu
Tampere Pirkanmaa

Teatteri Mineko

Teatteri Mineko on lastenteatteriryhmä, joka kiertää työkseen ympäri Suomea, laivoilla ja ulkomailla.Tällä hetkellä ryhmä kiertää hauskalla, opettavaisella ja musiikkipitoisella puhe-näytelmällä "Kaksi Pelleä", jota on esitetty sekä sisätiloissa että kesäteattereissakin.Näytelmää on esitetty kohta jo kolme vuotta.Näytelmästä valmistuu keväällä 2003... Jatkuu
Orimattila Päijät-Häme

Teatteri Nahkis

Viiala Pirkanmaa

Teatteri Pensas

Kotisivut sisältävät tietoa Teatteri Pensaasta, sen toiminnnasta ja toimintaperiaatteista. Lisäksi Pensaan kotisivuilla on tiedot Pensaan esiintymisistä sekä Pensaan kesän kiertueaikataulu ja kiertuepäiväkirja. Sivut sisältävät myös kuvapankin ja lyhyen kuvauksen Teatteri Pensaasta englanniksi.
Helsinki Uusimaa

Teatteri Pesän nettisivut

Teatteri Pesä on vuonna 1978 perustettu keravalainen teatteriryhmä. Teatterilla ei varsinaisesti omaa kotiteatterua, vaan se esiintyy asiakkaan tarjoamissa tiloissa. Tilattavien esitysten lisäksi Teatteri Pesa harjoittaa hyväntekeväisyystoimintaa.
Kerava Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.