Fennica.NetMediakortti

Ohjelmistokehitys: Ne-Pr
Fennica.Net: Tietokoneet ja Internet: ATK-palvelut: Ohjelmistokehitys
Uudet   A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T U V W Z  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ne-Pr
Netera Consulting

Netera ConsultingTarjoamme omista ja kumppaneiden ratkaisuista räätälöityjä sähköisen verkkomedian kokonaisuuksia ja palveluja.Informaatioratkaisumme perustuvat yleisiin ja avoimiin arkkitehtuureihin, jotka ovat joustavasti liitettävissä olemassa oleviin järjestelmiin.
Tampere Pirkanmaa

Netwell Oy

NETWELL Oy on IT-palveluyritys, joka kehittää, maahantuo ja myy Lotus Notes/Domino -teknologiaan perustuvia, tietämyshallintaa hyödyntäviä ohjelmistoja ja kokonaisratkaisuja sekä tuottaa niitä tukevia asiantuntijapalveluja.
Jyväskylä Keski -Suomi

Njet Communications Oy

Njet Communications Oy perustettiin huhtikuussa 1999. Se syntyi kuuden internet-ammattilaisen yhteistyöstä. Njetin erikoisalaa ovat avoimiin ohjelmistotekniikoihin perustuvat verkkoratkaisut ja Anvil, Internet Application Language for Web and Mobile Solutions.
Helsinki Uusimaa

NumPlan Oy

Vihti Uusimaa

Nyholm Solutions

Nyholm Solutions tarjoaa ohjelmointipalvelua yrityksille. Osaamisemme kuuluu sulautettujen järjestelmien ohjelmointi, Windows ohjelmointi sekä internetohjelmointi (PHP).
Pedersöre Vaasan rannikkoseutu

Ohjelmistopalvelu.fi

Ohjelmistopalvelu.fi tarjoaa yrityksille helpon tavan hankkia Lemonsoft yritysohjelmistot edullisesti ja ilman raskaita ylläpitokustannuksia.
Turku Varsinais -Suomi

Ohjelmointi ja linkkisivu

Ohjelmointiin liittyviä linkkejä, sekä sekalaisia linkkejä.
Vantaa Uusimaa

Oulun Nettinikkarit Oy

Oulun Nettinikkarit Oy suunnittelee, toteuttaa ja kehittää www-pohjaisia avoimia oppimisympäristöjä sekä tarjoaa erilaisia koulutuspalveluja.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

PlanMan Oy

Tampere Pirkanmaa

Playa mobile Oy

Playa mobile Oy - ohjelmointipalveluja, mobiilipalvelujaPlaya mobile Oy on pieni ja tehokas Opensource - ohjelmistojen käyttöön internet-ratkaisuissa erikoistunut yritys.Kauttamme kustannustehokkaat julkaisujärjestelmät, verkkokaupat, sekä räätälöidyt ohjelmistot. Konsultoimme myös laitteistohankinnoissa sekä tietoliikenneasioissa.
Helsinki Uusimaa

Procomp Solutions Oy

Procomp Solutions on Oulun Teknologiakylässä toimiva ohjelmistotalo, joka on erikoistunut ohjelmistoalihankintaan, tietokantasovelluksiin, hypertekstiverkkoihin (WWW) ja edellämainittujen yhteenliittämiseen.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.